Verzenden & Retourneren

Verzenden

Binnen Nederland verzenden wij via Tour de Ville, zodra jouw pakketje bij Tour de Ville is afgeleverd ontvang je een mail met de track & trace code. Vanaf dat moment hebben wij geen invloed meer op de afleveringstermijn. Wij streven ernaar alle bestellingen binnen 2 werkdagen te versturen. Momenteel verzenden wij binnen Nederland, België, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, Frankrijk. Mocht je een zending naar een ander land willen, kun je altijd contact opnemen via info@charliepetite.com
Verzendkosten:
Nederland €7, België €11, Duitsland €11, Italië €22, Spanje €23, Portugal €23, Frankrijk €17.
 
Charlie Petite is een duurzaam kinder kledingmerk. Onze kleding wordt milieubewust geproduceerd.  Een voorbeeld voor onze kinderen om verantwoorde keuzes te maken. De visie van Tour de Ville om de uitstoot te verminderen, mensen weer in beweging te krijgen en milieubewust de online markt te bedienen spreekt ons erg aan. Samen een steentje bijdragen aan een CO2 neutraal transport, deze logistieke processen zien we als een verlenging van onze onderneming. Het is een bewuste keuze om onze pakketten door Tour de Ville te laten verzenden. Tour de Ville is onderdeel van het landelijk netwerk fietskoerier.nl

Hoe te retourneren/ruilen

Je hebt een wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen. Wil je jouw Charlie petite item(s) retourneren, dan vragen wij je de producten in originele staat terug te sturen. Je kunt hier het retourformulier downloaden en deze bijvoegen.
 
De Charlie Petite item(s) moeten in originele staat en met aangehechte labels opgestuurd worden. Je kun het opsturen naar het volgende adres:
 
Charlie petite, Victoriahof 44, 5611 BP Eindhoven.
 
Binnen 5 werkdagen na ontvangst krijg je het bedrag teruggestort, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Retourneren is op eigen verantwoordelijkheid, zorg er dus voor dat je een verzendbewijs hebt en de retour goed in ontvangst genomen is. Als je na ontvangst niet binnen 2 werkdagen bericht van ons hebt ontvangen, neem dan meteen contact met ons op.

Wil je je product(en) ruilen?

Passen de item(s) die je hebt besteld niet zoals je had gewenst of had je liever een andere kleur gehad? Wij bieden ook de mogelijkheid om producten om te ruilen.

Je kunt je bestelling binnen 14 dagen ruilen. Geef op het retourformulier aan welk product je wilt ruilen en voor welke maat. Zodra wij je retour ontvangen hebben sturen we het vervangende artikel naar je toe. Houdt er rekening mee dat het een aantal dagen duurt om een retour te verwerken. Het vervangende artikel wordt pas gereserveerd op het moment dat we je retour hebben ontvangen.

 

Heb je een klacht?
Stuur dan een email met je ordernummer, de desbetreffende klacht, en een duidelijke foto naar: info@charliepetite.com. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.